Gebakken kabeljauwfilets met noedels

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 02-10-2009
  • Gebakken kabeljauwfilets met noedels

    Gebakken kabeljauwfilets met noedels

    Gebakken kabeljauwfilets met noedels

Deel dit recept

Voorbereiding

* 400 g kabeljauwfilet ontdooid
* 1 el viskruiden
* ca. 75 g bloem, gezeefd
* 3 el olie, om in te bakken
* 500 g prei, in ringen
* 125 g Boursin Cuisine Curry
* noedels

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 125°C. Kies 4 gelijke visfilets uit of verdeel ze in 4 ongeveer gelijke stukken. Dep de visfilets droog en wrijf ze in met viskruiden en wat zout. Zeef de bloem in een diep bord en wentel de visfilets hierdoor zodat ze helemaal met bloem bedekt zijn. Verhit een ruime koekenpan met olie en bak hierin de visfilets per 2 tegelijk goudbruin en gaar in 5 minuten. Houdt de gebakken vis op een schaal in de oven warm. Roerbak de prei al omscheppend in 8 minuten beetgaar in de achtergebleven olie. Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Smelt daarna de Boursin Cuisine Curry door de noedels. Serveer bij de vis gekookte noedels en de prei.

Bron

Boursin.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten