Kikkererwten-dahl

  • Indiaas, Bijgerecht
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 el olie

1 teentje knoflook

1 cm gemberwortel

1/2 tl chilipoeder

1/2 tl komijnpoeder

1/2 tl kerriepoeder

1 tl suiker

1 blik kikkererwten

1/2 blik tomatenstukjes met vocht (2 1/2 dl)

50 g rozijnen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Fruit de uitgeperste knoflook in de olie. Rasp er de gember bij en voeg de specerijen en suiker toe. Fruit het mengsel al omscheppend 3 min. Laat de kikkererwten uitlekken en schep ze met de tomaatstukjes en de rozijnen erbij. Stoof de dahl 20 min.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

henny_b_b avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten