1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Scalopine alla valdostana (kalfslende met kaas en ham)

Scalopine alla valdostana (kalfslende met kaas en ham)

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-10-2009

Ingrediënten 4 personen


4 ongepaneerde kaldsschnitzels a 100-120 gr.
peper
50 gr. boter
4 plakjes ham
4 plakjes jonge kaas
3/4 dl. vleesbouillon van tablet



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrooi de schnitzels met peper.
Smelt de boter in een koekenpan en bak ze aan beide kanten in ca. 4-5 min. bruin.
Leg op iedere schnitzel een plakje ham en plakje kaas.
Schenk de bouillon erbij, leg een deksel op de pan en laat alles nog enkele minuten sudderen tot de kaas gesmolten is.
Neem het vlees uit de pan en roer de jus en gesmolten kaas goed dooreen.
Schenk de jus over het vlees.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van antpe


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van antpe
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top