1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Soepstengels

Soepstengels

Door: yvonneq

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-09-2009

Ingrediënten 4 personen


1 pakje of rol bladerdeeg
Bruschettakruiden (Xenos)
of Italiaanse kruidenmix
of andere mixsoort kruiden
of eventueel grof zout (niet te veel)


Verder heb je nodig


Snijplank, scherp mesje, bakpapier


Eigengemaakte soepstengels

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Laat diepvriesbladerdeeg ontdooien

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius (hete luchtoven 180 graden). Bestrooi het bladerdeeg met (verschillende) kruiden. Snij er dan repen van en draai deze een paar slagen (wokkels). Leg ze op een met bakpapier belegde bakplaat en laat in de hete oven ong. 10 minuten bakken.

Serveertip

Lekker bij eigengemaakte soep.

Bron

Geleerd van mijn zwager



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yvonneq
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top