1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. (Amuse)

(Amuse)

Door: vanbokhoven1

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-09-2009

Ingrediënten 8 personen


50 gram doperwten Diepvries of koelverse
1 el. creme fraiche
5 blaadjes munt
50 gram gerookte makreel
peper en zout


Verder heb je nodig


Pan
mixer of staafmixer 8 amuse lepels


Een heerlijk en snel klaar gerecht, waar je zeker succes mee zult hebben.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de erwten in een bodempje water met zout in 2 min. gaar. Pureer de doperwten met de creme fraiche en drie blaadjes munt, tot een gladde massa.
Breng op smaak met peper en zout.
Snij de vis in kleine reepjes.
Leg 8 lepels klaar.
Leg op iedere lepel een schepje doperwtenmousse en verdeel hierover de visreepjes.
Snijd de rest van de munt in flinterdunne reepjes en strooi over de vis.
en smullen maar.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vanbokhoven1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top