1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Rundvleesrolletjes aan spiesjes met kaas en kruiden

Rundvleesrolletjes aan spiesjes met kaas en kruiden

Door: marianneoud

  • Frans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-09-2009

Ingrediënten 6 personen


125 gr ricotta
1 el peterselie
1 el basilicum of bieslook fijngesneden.
1 el kleingesneden lente-ui
2 tl citroensap
Peper
6-8 plakjes rundrookvlees
8-12 satéstokjes
6 lente-uitjes, in korte stukjes
24 rode of gele kerstomaatjes
Gemengde sla


Rundvleesrolletjes aan spiesjes met kaas en kruiden
Rundvleesrolletjes aan spiesjes met kaas en kruiden

Echt een prachtige amuse/ borrelhap om voor de dag te komen. Echt ook leuk om te maken.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de ricoltta, kruiden en ui met citroensap. Breng op smaak en smeer het kaasmengsel over de plakken rundvlees en rol ze stevig op. Bewaar de rolletjes afgedekt tot gebruik in de koelkast.
Snijd de rolletjes in twee of drie plakken. Rijg ze afgewisseld met lente-ui en kerstomaten aan satéstokjes. Serveer ze op een bedje van gemengde sla met eventueel wat mayonaise ernaast.
Leuk in een amuse schaaltje.

Bron

Tapas



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top