1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. amuse van garnalen: variatie op vis

amuse van garnalen: variatie op vis

Door: attydouma

  • , Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 20-09-2009

Ingrediënten


Enkele plakjes rauwe ham, 200 gr garnalen, gedroogde tomaten uit pot, filodeeg



Ontdek meer:

Voorbereiding

Tomaatjes in kleine stukjes.

Bereidingswijze

Beleg de plakjes ham met garnalen en gedroogde tomaten. maak er kleine rolletjes van en rol deze in enkele laagjes filotdeeg. De uiteinden even bijelkaar draaien als een snoepje. Deze kleine rolletjes even frituren.

Serveertip

Als amuse kan met wat loempiasaus gegeven worden maar smaakt zo ook prima.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van attydouma
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top