Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. Haagse bluf

Haagse bluf

Door: korriecorrect

  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-09-2009

Ingrediënten 4 personen


200 gr. suiker
2 dl. bessensap
2 eiwitten op kamer temperatuur
lange vingers
evt. warme chocolade


Verder heb je nodig


Mixer


Mooi ouderwets recept
Vroeger aten we dat met gele vla

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zet alles klaar

Bereidingswijze

Doe de suiker, het sap en de eiwitten samen in een kom.
Klop tot alle suiker is opgelost.
Het eiwit moet zo stijf zijn, dat je de kom even onderste boven kunt houden.

Serveertip

Verdeel de Haagse bluf over het liefst wat ouderwetse schaaltjes.
Serveer er lange vingers bij.
Evt. dopen in warme chocolade

Bron

Grootmoeders kookboek en wat van mijzelf



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van korriecorrect
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top