Amuse van gerookte Makreel en Doperwtenmousse

  • Frans, Tussendoortje
  • 20-30 min.
  • Amuse van gerookte Makreel en Doperwtenmousse

    Amuse van gerookte Makreel en Doperwtenmousse

    Amuse van gerookte Makreel en Doperwtenmousse

Zeer geschikt als Amuse

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
50 gram (koelverse) doperwten
1 eetlepel crème fraîche
5 blaadjes munt
50 gram gerookte makreel
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 36,51 kcal
Koolhydraten 1,48 g
Eiwitten 2,11 g
Vetten 2,32 g
Benodigdheden
Staafmixer

Voorbereiding

1.Kook de erwten in een bodempje water met zout in 2 minuten gaar. Pureer de doperwten met de crème fraîche en drie blaadjes munt tot een gladde massa. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de vis in reepjes.
2.Leg acht eetlepels klaar. Leg op iedere lepel een schep doperwten mousse en verdeel hierover de visreepjes.

Serveertip

1.Snijd de rest van de munt in flinterdunne reepjes en strooi over de vis.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

hermanvanelst avatar
hermanvanelst

Doorsturen

Home Recepten