Amuse van gerookte Makreel en Doperwtenmousse

  • Frans, Tussendoortje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 17-09-2009
  • Amuse van gerookte Makreel en Doperwtenmousse

    Amuse van gerookte Makreel en Doperwtenmousse

    Amuse van gerookte Makreel en Doperwtenmousse

Zeer geschikt als Amuse

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
50 gram (koelverse) doperwten
1 eetlepel crème fraîche
5 blaadjes munt
50 gram gerookte makreel
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Staafmixer

Voorbereiding

1.Kook de erwten in een bodempje water met zout in 2 minuten gaar. Pureer de doperwten met de crème fraîche en drie blaadjes munt tot een gladde massa. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de vis in reepjes.
2.Leg acht eetlepels klaar. Leg op iedere lepel een schep doperwten mousse en verdeel hierover de visreepjes.

Serveertip

1.Snijd de rest van de munt in flinterdunne reepjes en strooi over de vis.

Laatste reacties

Afkelwd avatar
Afkelwd 28-12-2010

Recept van nigella Lawson.

KikiKookt avatar
KikiKookt 09-12-2010

Hoe is dit een zelf bedacht recept? Het staat letterlijk in Allerhande nr 13 uit 2006. Werkt u daar? Zelfs de foto is hetzelfde... http://www.ah.nl/recepten/recept?id=415830&rq=makreel+doperwten

hermanvanelst avatar
hermanvanelst 04-01-2010

Bedankt dat je dit recept hebt overgenomen. Eetsmakelijk!!!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten