Burrito gevuld met spinazie en gehakt

  • Mexicaans, Ovenschotel
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 13-09-2009
  • Burrito gevuld met spinazie en gehakt

    Burrito gevuld met spinazie en gehakt

    Burrito gevuld met spinazie en gehakt

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pak gesneden bladspinazie (diepvries)
1 ui
3 eetl.olie
500 gr rundergehakt
1 pak mexicaanse pannenkoeken verpakt per 8 stuks
1 zakje Burrito seasoningmix
1 zakje gemalen kaas
4 tomaten
1 bakje zure room
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grote ovenschaal

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden.
Ui pellen en snipperen.
Tomaat wassen en in stukjes snijden.

Bereidingswijze

In een braadpan olie verhitten en de ui 1 minuut fruiten.
Gehakt toevoegen en in ca 3 minuten rul bakken.
Seasoningmix en 150 ml water toevoegen.
Spinazie zachtjes verwarmen en vervolgens door gehaktmengsel scheppen.
Helft van de kaas erdoor scheppen.
Gehaktmengsel en tomaat over de mexicaanse pannenkoeken verdelen en oprollen. Mex pannenkoeken in de ovenschaal leggen, room erover verdelen en bestrooien met rest van de kaas.
Burrito`s in ca 15 minuten in de oven laten kleuren.

Serveertip

Serveren met een lekkere salade.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten