1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Victoriabaars met zeevruchtensaus

Victoriabaars met zeevruchtensaus

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-09-2009

Ingrediënten 4 personen


Victoriabaars
20 gekookte scampi`s
1 pakje rivierkreeftenvlees (type lidl of aldi)
1 tomaat
2 brikjes alpro cuisinne of room
1 visbouillonblokje
2 koffielepels visfond (poeder)
2 lepels tomatenpuree
peper en zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

1/2L water koken en bouillonblokje er in doen (om vis te pocheren)
scampi`s pellen en in stukken snijden
tomaat pellen ontpitten en in brunoise snijden

Bereidingswijze

Room verwarmen en roer er de tomatenpuree en visfond door, kruiden met peper en zout.
Pocheer de vis naar eigen smaak
Voeg scampi`s en rivierkreeftenvlees bij de saus, deze niet meer laten koken anders worden de zeevruchten taai.
Doe de tomaatblokjes bij bij de saus.
Leg de vis op een verwarmd bord en serveer met de saus (en puree)

Serveertip

Heel lekker met versgemaakte puree al dan niet met spinazie of postelein
Kan ook als voorgerecht geserveerd worden maar dan zonder puree in een bladerdeegkoekje



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geudens


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geudens
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top