1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Victoriabaars met zeevruchtensaus

Victoriabaars met zeevruchtensaus

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-09-2009

Ingrediënten 4 personen


Victoriabaarsfilet
20 gekookte scampi`s
1 pakje rivierkreeftenvlees (type lidl of aldi)
1 tomaat
1 vis bouillonblokje
2 koffielepels visfond (poeder)
2 brikjes alpro cuisinne of room
2 lepels tomatenpuree
peper, zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

1/2 l water koken en visbouillonblokje erin doen
tomaat pellen en ontpitten en in brunoise snijden
Pel en snij de scampi`s in stukjes

Bereidingswijze

Verwarm de room en roer er de tomatenpuree en fisfond door, kruiden met peper en zout.
Pocheer de vis in de visbouillon.
Voeg nu scampi`s en rivierkreeftenvlees bij de saus. De saus niet meer laten koken anders worden de scampi`s en rivierkreeftenvlees taai.
Roer de tomatenblokjes onder de saus en serveer met de gepocheerde vis.

Serveertip

Heel lekker met verse puree al dan niet met spinazie of postelein.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geudens


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geudens
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top