Pizzadeeg

  • Italiaans,
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 05-09-2009
  • Pizzadeeg

    Pizzadeeg

    Pizzadeeg

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- 500 gr. bloem
- 1 zakje gist
- 2 theelepels zout
- 2 a 3 eetlepels olijfolie
- 250 ml WARM water
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Roer de bloem, gist en het zout droog door elkaar. Voeg vervolgens de olie en het warme water toe. Goed kneden. Daarna in een glazen kom met folie ong. 40 minuten laten rijzen op een warme plaats.

Het deeg over de plaat/platen verdelen. de bodem wordt goed gaar op een temperatuur van 230 graden, 15 minuten. (dit is wel afhankelijk van de topping...)

Laatste reacties

SylBom avatar
SylBom 17-11-2012

Geeft een lekkere bodem. Bedankt

Jdwild avatar
Jdwild 01-01-2011

Gister gemaakt, mooi lekker deeg

sjors7 avatar
sjors7 03-03-2010

Goed recept. Mooi deeg. groetjes manon

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten