1. Home
  2. Recepten
  3. Biefstuk
  4. Argentijnse biefstuk met chimichurri

Argentijnse biefstuk met chimichurri

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 03-09-2009

Ingrediënten 4 personen


2 Sjalotten of kleine Ui.
1/2 Rode Paprika
1/2 Groene Paprika
1 rode Peper
8 takjes Peterselie
1/2 dl Witte Wijn Azijn
1 1/2 dl Olijfolie extra Vergine
1/2 el Oregano
1/2 el Bruine Basterdsuiker
2 tenen Knoflook
Zout en Peper
4 Argentijnse Biefstukken.


Argentijnse biefstuk met chimichurri
Argentijnse biefstuk met chimichurri

Chimichurry is het lekkerst als het een uurtje van tevoren wordt klaar gemaakt.

1 Week houdbaar in de koelkast

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng alle ingredienten muv de biefstukken en roer dit goed door elkaar. Laat dit het liefst een paar uurtjes staan.

Bereidingswijze

Verhit de grill plaat bak de met zout en peper in gewreven biefstukken tot de gewenste gaarheid.

Serveer de biefstukken met de chimichurry.

Serveertip

Biefstuk eventueel vervangen door Zalm, ook heerlijk.

Lekker met Argentijnse rijst.

Bron

TV programma: life and cooking



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ewzwart


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ewzwart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top