Oude kaas met abrikozen-koriander piment salsa

  • Fusion, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 28-08-2009

Origineel en makkelijk hapje, bijzonder door de citrus-piment combinatie bij de oude kaas.

Deel dit recept

Ingrediënten
8 gedroogde maar nog smeuïge abrikozen,
6 takjes koriander
1 tl limoenrasp
1 tl limoensap
1/2 tl piment

oude Goudse kaas, in lange stukken
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Abrikozen in heel fijne stukjes hakken
Koriander van de steeltjes ontdoen en fijn hakken
limoen raspen en sap uitpersen

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten met elkaar in een kom, en laat een half uurtje staan.

Bron

oude Allerhande

Serveertip

Klein beetje dip op de oude kaas, heerlijk!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten