1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Chinese keuken
  5. Bouillon met mihoen, shiitake en bosui

Bouillon met mihoen, shiitake en bosui

  • Chinees, Tussengerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-08-2009

Ingrediënten 4 personen


Bouilon
100 g mihoen
1 el olie
100 g shiitakes of oesterzwammen in plakjes
2 lente/bosuitjes, gesnipperd in ringetjes



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng de Bouilon aan de kook.
Kook de Mihoen volgens de gebruiksaanwijzing en giet af.
Verdeel over 4 kommen.
Verwarm de olie en bak de shiitakes op hoge stand heel kort bruin.
Voeg de bosui toe en schep even om.
Verdeel dit over de 4 kommen en giet de kokende bouilon erover.

Bron

Boodschappen boekje / Sanders.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van loesje84


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van loesje84
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top