1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Hangop
  6. hangop met aardbeien

hangop met aardbeien

  • Nederlands, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-08-2009

Ingrediënten 4 personen


1 l volle yoghurt, 60 gr fijne suiker, 125 ml slagroom, 300 gr verse aardbeien, theedoek of kaasdoek



hangop met aardbeien
hangop met aardbeien

20 minuten bereiden/ minimaal 4 uur wachten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bedek een vergiet met een theedoek of kaasdoek. Plaats het bedekte vergiet op een bak. Schenk de yoghurt in het vergiet en laat de yoghurt vervolgens een aantal uren (minimaal 4) uitlekken. Je kunt dit gerust een hele nacht laten staan. Klop de slagroom met de suiker stijf. Schep de slagroom vervolgens door de uitgelekte yoghurt. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en halveer ze. Schep de gehalveerde aardbeien door de hangop.

Bron

Tomaat



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saskiamughal


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saskiamughal
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top