Eenvoudige ovenschotel, maar oh zo lekker !

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 21-08-2009

Ovenschotel met gehakt, Boursin Cuisine Sjalot & Bieslook Light,spinazie en geraspte kaas.
Eenvoudig, maar oh zo lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
300 gram rundergehakt
zelfgemaakte aardappelpuree voor 2 personen
2 gesnipperde uien
1 kuipje Boursin Cuisine Sjalot & Bieslook Light
provencaalse kruiden
150 gram geraspte kaas
1 pak (diepvries) bladspinazie
Gerookt paprikapoeder
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Bereid de aardappelpuree .
Voeg de Boursin Cuisine Sjalot & Bieslook Light toe aan de aardappelpuree.
Roer goed door.

Bereidingswijze

Bak het gehakt rul en voeg de gesnipperde uien toe.
Voeg wat provencaalse kruiden naar smaak toe.

Leg een laagje gehakt/ui mengsel in een ovenschaal, vervolgens een laagje
aardappelpuree, dan een laagje spinazie.
Herhaal deze volgorde tot de ingredienten op zijn.
Eindig met een laag geraspte kaas en bestrooi met paprikapoeder.
Zet de schaal in de voorverwarmde voor ongeveer 15-20 minuten tot de kaas
mooi bruin is.

Serveertip

Drink er een lekker glaasje gekoelde rosé bij.

Laatste reacties

RoelienK avatar
RoelienK 05-05-2012

Vanavond gemaakt en het is erg lekker!

caddygirl avatar
caddygirl 10-11-2011

Deze lijkt me erg lekker en ga hem snel eens maken. Bedankt

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten