Eenvoudige ovenschotel, maar oh zo lekker !
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 21-08-2009
Ovenschotel met gehakt, Boursin Cuisine Sjalot & Bieslook Light,spinazie en geraspte kaas.
Eenvoudig, maar oh zo lekker
Ingrediënten 2 personen
300 gram rundergehaktzelfgemaakte aardappelpuree voor 2 personen
2 gesnipperde uien
1 kuipje Boursin Cuisine Sjalot & Bieslook Light
provencaalse kruiden
150 gram geraspte kaas
1 pak (diepvries) bladspinazie
Gerookt paprikapoeder
Voorbereiding
Bereid de aardappelpuree .
Voeg de Boursin Cuisine Sjalot & Bieslook Light toe aan de aardappelpuree.
Roer goed door.
Bereidingswijze
Bak het gehakt rul en voeg de gesnipperde uien toe.
Voeg wat provencaalse kruiden naar smaak toe.
Leg een laagje gehakt/ui mengsel in een ovenschaal, vervolgens een laagje
aardappelpuree, dan een laagje spinazie.
Herhaal deze volgorde tot de ingredienten op zijn.
Eindig met een laag geraspte kaas en bestrooi met paprikapoeder.
Zet de schaal in de voorverwarmde voor ongeveer 15-20 minuten tot de kaas
mooi bruin is.
Serveertip
Drink er een lekker glaasje gekoelde rosé bij.
Laatste reacties
Vanavond gemaakt en het is erg lekker!
Deze lijkt me erg lekker en ga hem snel eens maken. Bedankt