Borrelhapjes

  • Borrelhapje
  • 30-60 min.
  • Borrelhapjes

    Borrelhapjes

    Borrelhapjes

Een paar hapjes voor onverwacht bezoek. Het meeste heb je wel thuis en het is zo klaar.

Deel dit recept

Ingrediënten
Zie bij de bereiding
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Ham-aspergerolletjes:
Gesneden achterham
Asperges
Roomkaas
Smeer op elk plakje ham een beetje roomkaas en rol hier 1 of 2 asperges in.
Steek eventueel vast met een prikker.

Gevulde eieren:
Hardgekookte eieren
Mayonaise
Kaviaarcrėme
Zout en peper
Halveer de eieren. Wip het eigeel eruit en prak dit fijn samen met mayonaise, kaviaarcrème, zout en peper en/of wat je verder nog lekker vindt. Vul hiermee de eiwitten en maal er wat chili over.

Kaassalami driehoekjes:
Kalkoensalami
Roomkaas
Zilveruitjes
Besmeer 4 à 5 plakjes kalkoensalami met roomkaas en leg de plakjes precies op elkaar.
Dek af met een plakje salami en snijd er 6 of 8 driehoekjes van. Leg er een zilveruitje of witte druif op en steek vast met een prikkertje.

Ragoutcups met garnalen:
Ragoutcups
Alfalfa
Garnalenknoflooksalade (Aldi)
Leg een plukje alfalfa in de cups en schep er garnalensalade op.

Ham-eirolletjes:
Rauwe peperham
Hardgekookte eieren
Mayonaise
Snij de eieren in 6 partjes. Leg op elk plakje ham een eipartje, smeer er een beetje mayonaise op, rol het op en zet het vast met een prikkertje

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

hermien_kg avatar

Doorsturen

Home Recepten