Borrelhapjes
- Borrelhapje
- 30-60 min.
Een paar hapjes voor onverwacht bezoek. Het meeste heb je wel thuis en het is zo klaar.
Ingrediënten
Zie bij de bereidingBereidingswijze
Ham-aspergerolletjes:
Gesneden achterham
Asperges
Roomkaas
Smeer op elk plakje ham een beetje roomkaas en rol hier 1 of 2 asperges in.
Steek eventueel vast met een prikker.
Gevulde eieren:
Hardgekookte eieren
Mayonaise
Kaviaarcrėme
Zout en peper
Halveer de eieren. Wip het eigeel eruit en prak dit fijn samen met mayonaise, kaviaarcrème, zout en peper en/of wat je verder nog lekker vindt. Vul hiermee de eiwitten en maal er wat chili over.
Kaassalami driehoekjes:
Kalkoensalami
Roomkaas
Zilveruitjes
Besmeer 4 à 5 plakjes kalkoensalami met roomkaas en leg de plakjes precies op elkaar.
Dek af met een plakje salami en snijd er 6 of 8 driehoekjes van. Leg er een zilveruitje of witte druif op en steek vast met een prikkertje.
Ragoutcups met garnalen:
Ragoutcups
Alfalfa
Garnalenknoflooksalade (Aldi)
Leg een plukje alfalfa in de cups en schep er garnalensalade op.
Ham-eirolletjes:
Rauwe peperham
Hardgekookte eieren
Mayonaise
Snij de eieren in 6 partjes. Leg op elk plakje ham een eipartje, smeer er een beetje mayonaise op, rol het op en zet het vast met een prikkertje