Tonijnomelet (tapas)

  • Spaans, Borrelhapje
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-08-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
4 eieren
60 ml melk
2 eetlepels bloem
1 blikje tonijn, 185 gram uitgelekt
1 ui, gesnipperd
2 eetlepel olijfolie
1 theelepel. chilipoeder
1 courgette, geraspt
½ rode paprika, in blokjes
250 gram kaas, naar keuze
zout & peper, versgemalen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 180 graden.

Bereidingswijze

Klop het ei los, voeg melk en bloem toe en roer tot een glad mengsel.
Verwarm wat olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en de paprika aan.

Roer de tonijn, ui, paprika, chilipoeder, courgette en kaas door de ei.
Breng op smaak met zout en peper.

Giet het mengsel in een ingevette schaal (ongeveer 18x27x10 cm)
Bak de omelet in een voorverwarmde oven van 180 graden in ca. 30-35 minuten gaar.

Snijd de omelet in blokjes.

Serveer deze koud of warm.

De volgende dag is ie koud het lekkerst !

Bron

Marian

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

ann111 avatar
ann111 22-08-2009

Dit is inderdaad erg lekker als je van omelet houdt. Ook koud is het een aanrader!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten