Bloemkool Uit De Oven

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Bloemkool Uit De Oven

    Bloemkool Uit De Oven

    Bloemkool Uit De Oven

Ovenschotel met bloemkool en tomaten.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
400 gr. bloemkool, 1 ui, 200 gr. rundergehakt, 1 dl. gezeefde tomaten, 4 eetlepels geraspte kaas, zout, peper, paprikapoeder.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de bloemkool ong. 10 min. Fruit intussen de ui en het gehakt in weinig margarine. Voeg de gezeefde tomaten, zout, peper, paprikepoeder toe. Leg de bloemkool in een ovenschaal. Schenk de saus erover. Strooi er de geraspte kaas over. Zet 30 min. in de oven (200 graden)

Serveertip

Serveren met gekookte aardappelen.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

joyceje avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten