Bloemkool Uit De Oven

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 26-04-1999

Ovenschotel met bloemkool en tomaten.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
400 gr. bloemkool, 1 ui, 200 gr. rundergehakt, 1 dl. gezeefde tomaten, 4 eetlepels geraspte kaas, zout, peper, paprikapoeder.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de bloemkool ong. 10 min. Fruit intussen de ui en het gehakt in weinig margarine. Voeg de gezeefde tomaten, zout, peper, paprikepoeder toe. Leg de bloemkool in een ovenschaal. Schenk de saus erover. Strooi er de geraspte kaas over. Zet 30 min. in de oven (200 graden)

Serveertip

Serveren met gekookte aardappelen.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

rondeel avatar
rondeel 13-05-2014

Erg lekker hoor!

como avatar
como 10-01-2001

LEKKER OVENGERECHT.ZELF HEB IK NOG EEN EETLEPEL ITALIAANSE KEUKENKRUIDEN TOEGEVOEGD. GROETJES COMO

cristel_a avatar
cristel_a 16-12-1999

Ik geef je alvast 4 sterren. Ik heb het nog niet uitgeprobeerd maar mijn mond watert eral van. Laat je nog wel weten wat ik ervan vond. Groetjes cristel_a

roelie_1 avatar
roelie_1 23-09-1999

Dit was heerlijk, van mijn echtgenoot moet ik deze erin houden. Heerlijk met aardappelpuree! Ik heb de bloemkool wel langer gekookt dan 10 minuten, maar dat komt omdat wij alle groente graag erg gaar eten.

brigitte avatar
brigitte 19-07-1999

Een makkelijk en heerlijk recept. Volgende keer doe ik er ook voorgekookte aardappelpartjes door heen. Dan ben ik in een keer klaar. Echt lekker. Het mag in mijn repertoire opgenomen worden van mijn man.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten