1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Macaroni met karbonade

Macaroni met karbonade

Door: looniej

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-08-2009

Ingrediënten 4 personen


+-400 gram macaroni
4 karbonades
4 grote uien
Knoflook
Peper
Zout
Groot blik tomatenpuree
Ketjap manis
Worchestersaus
Geraspte kaas
Olie
Water


Verder heb je nodig


Kookpan, bakpan, snijplank.


Macaroni van vroeger.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Wrijf de karbonades in met de uitgeperste knoflook, zout en peper. Bak de karbonades rondom bruin in olie( nog niet gaar!) Haal de karbonades uit de pan en snijd deze in kleine stukjes. Snijd de uien in ringen.

Bereidingswijze

Bak in het braadvet de uien en voeg als deze bruin worden de karbonade stukjes toe. Roerbak dit een paar minuten. Voeg de tomatenpuree toe en naar smaak de Ketjap manis, Worchester en zout en peper.
Voeg water toe en maak het tot een saus. Laat de saus even pruttelen.
Kook de macaroni gaar. Verdeel de saus over de macaroni. Bestrooi met geraspte kaas.

Serveertip

Lekker met een salade

Bron

Oma`s keuken



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van looniej
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top