(amuse) Met Hollandse garnalen gevulde paddenstoelen

  • Internationaal, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 16-08-2009
  • (amuse) Met Hollandse garnalen gevulde paddenstoelen

    (amuse) Met Hollandse garnalen gevulde paddenstoelen

    (amuse) Met Hollandse garnalen gevulde paddenstoelen

Heerlijk amuse hapje ,als voorproefje op een heelijk diner

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 grote champignons
100 gram Hollandse garnalen
25 gram gemalen gruyere
1 dl. room
25 gram boter
peper en zout
enkele takjes peterselie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Amuselepel

Voorbereiding

Borstel de champignons schoon. Verwijder de steeltjes, hak ze fijn en schep de stukjes in de champignonhoedjes. Champignons gedurende drie minuten opwarmen in magnetron in schaaltje met de boter .
In pannetje champignonvocht dat uit de champignons komt na 3 min in de magnetron, room en kaas opwarmen. Drie minuten laten inkoken en op smaak brengen met peper en zout.

Bereidingswijze

Champignons vullen met garnalen. Saus erover lepelen en versieren met takje peterselie

Bron

internet

Serveertip

Serveren op amuselepels

Laatste reacties

hermien_kg avatar
hermien_kg 17-08-2009

Lijkt me erg lekker, maar hoe kom ik aan het champignonvocht en wat doe ik met de boter? Groetjes, Hermien

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten