1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Garnalen
  6. (amuse) Met Hollandse garnalen gevulde paddenstoelen

(amuse) Met Hollandse garnalen gevulde paddenstoelen

Door: planco

  • Internationaal, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-08-2009

Ingrediënten 4 personen


4 grote champignons
100 gram Hollandse garnalen
25 gram gemalen gruyere
1 dl. room
25 gram boter
peper en zout
enkele takjes peterselie


Verder heb je nodig


Amuselepel

(amuse) Met Hollandse garnalen gevulde paddenstoelen
(amuse) Met Hollandse garnalen gevulde paddenstoelen

Heerlijk amuse hapje ,als voorproefje op een heelijk diner

Ontdek meer:

Voorbereiding

Borstel de champignons schoon. Verwijder de steeltjes, hak ze fijn en schep de stukjes in de champignonhoedjes. Champignons gedurende drie minuten opwarmen in magnetron in schaaltje met de boter .
In pannetje champignonvocht dat uit de champignons komt na 3 min in de magnetron, room en kaas opwarmen. Drie minuten laten inkoken en op smaak brengen met peper en zout.

Bereidingswijze

Champignons vullen met garnalen. Saus erover lepelen en versieren met takje peterselie

Serveertip

Serveren op amuselepels

Bron

Internet



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top