1. Home
  2. Recepten
  3. Fusion keuken
  4. saucijzenbroodjes van mezelf

saucijzenbroodjes van mezelf

  • Fusion, Tussendoortje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 08-08-2009

Ingrediënten 6 personen


6 velletjes bladerdeeg,
1 grote kipfilet in grove stukken,
50 g ontbijtspek,fijngesneden,
50 g bacon,fijngesneden,
2 uitgeperste teentjes knoflook,
1 eetl gebakken uitjes[kant en klaar]
broodkruim van 2 oudbakken sneetjes witbrood,zonder korst,
2 fijngehakte lente-uitjes,
1 volle theel sambal badjak,
1/4 theel gemalen koriander[ketoembar],
1/4 theel djahe,
scheutje vissaus,
1 ei + 1 losgeklopt ei,
sesamzaadjes.


Verder heb je nodig


Bakplaat
keukenmachine
bakpapier oven


saucijzenbroodjes van mezelf
saucijzenbroodjes van mezelf

Lekker pittige broodjes,lekker makkelijk van bladerdeeg,dus zo gepiept.
Recept is voor 6 broodjes.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 225 graden C.
Bekleed de bakplaat met bakpapier.
Laat het bladerdeeg ontdooien.

Bereidingswijze

Doe in de mengkom van de keukenmachine de kipfilet,bacon,ontbijtspek,knoflook,sambal,ketoembar,djahe,vissaus en een ei en maal tot gehakt.
Schep er de gebakken uitjes het broodkruim en de lente-uitjes door.
Verdeel in 6 stukken en leg op 1 kant van het bladerdeeg,vouw dicht,bestrijk met losgeklopt ei en bestrooi met de sesamzaadjes.
Bak in de voorverwarmde oven goudbruin en gaar gedurende 20-25 minuten.

Serveertip

Met chilisaus.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van iggy1


Reacties (13)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van iggy1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top