1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Rosbief
  5. Rosbief in mosterd en biermarinade

Rosbief in mosterd en biermarinade

Door: saskiamughal

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-08-2009

Ingrediënten 4 personen


* Stuk rosbief van circa 700 g
* 2 el grove mosterd
* 1 flesje donker bier
* 1 laurierblad
* 1 uitje, in ringen
* 1 takje tijm
* 1 el olijfolie
* versgemalen peper en zout



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Roer de mosterd, bier, laurier, ui en tijm door elkaar en rol hier de rosbief doorheen. Laat minimaal twee uur afgedekt in de koelkast marineren en rol het vlees af en toe om. Neem het vlees een uur voor bereiding uit de koelkast. Neem het uit de marinade en dep het goed droog met keukenpapier. Wrijf het vlees rondom in met zout en peper en kwast het in met wat olie. Rooster de rosbief op de Barbecue rondom bruin en leg het dan op een bakplaat of stuk dubbelgevouwen aluminiumfolie en leg er een deksel op. Laat in circa 15 minuten rosé roosteren en bestrijk hem af en toe met de marinade. Neem het vlees van de barbecue, bedek het losjes met aluminiumfolie en laat nog 10 minuten rusten voordat het in plakken gesneden wordt.

Bron

Slager



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saskiamughal
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top