IJSBONBONS

  • Internationaal, Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 06-08-2009

Een zalige zomerse en heel bijzondere verwennerij.
Laat je zelf en je gasten smullen!
En aangezien je een voorraadje vooruit kunt maken en in de vries bewaart , heb je altijd iets lekker achter de hand.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen



Boodschappen bestellen
Benodigdheden
plastic folie; pannetje; diep bord; bonbonschaal

Bereidingswijze


    Leg de candybars tussen de folie en sla ze voorzichtig plat.
    Leg op elke geplette candybar een bolletje ijs.
    Vouw de geplette candybar om de ijsbolletjes heen
    en leg ze tot gebruik in de diepvries.
    Laat de chocolade smelten en doe de hagelslag (of nogatine of cacao) in een diep bord.
    Haal de ijsbonbons door de chocolade en vervolgens door de hagelslag.
    Leg de ijsbonbons tot gebruik in de diepvries.

Bron

yunomi

Serveertip

Een handige manier om de bonbons door de chocolade te halen:
Prik ze aan een cocktailprikker en houd het bolletje vast aan de prikker, terwijl je het door de chocolade haalt!

Je kunt ook verschillende kleuren bonbons maken. Neem dan witte, melk en pure chocolade en haal ze door hagelslag, nogatine, cacao of geroosterde fijngehakte noten.
JE KUNT OOK EEN VOORRAADJE MAKEN EN ZE TOT GEBRUIK IN DE DIEPVRIES BEWAREN.
Serveer ze op een mooie schaal. Heerlijk bij de koffie

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten