1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Bosbessensoesjes

Bosbessensoesjes

  • , Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 02-08-2009

Ingrediënten 4 personen


16 slagroomsoesjes
200 gr. bosbessen
1 zakje vanillesuiker



Een dessert wat heel snel te maken is maar wat toch smakelijk is en een `aaahhh-effect` heeft. Vooral de dieprode kleur maakt het plaatje compleet. Dit kan ook heel goed bereid worden met diepgevroren bosbessen. een klein scheutje sterke drank door het sausje geeft een net andere smaak aan het geheel.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

(eventueel diepgevroren bosbessen ontdooien voor gebruik)

Bereidingswijze

100 gr. bosbessen met 50 cc water aan de kook brengen. Als de bessen kapot gekookt zijn het geheel door een zeef drukken en aan de saus vanillesuiker toevoegen.
De soesjes doormidden snijden en op een bordje schikken. De overgebleven bosbessen verdelen over de bordjes en de saus verdelen over de soesjes



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heeryn


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heeryn
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top