Varkenshaasje met kastanjechampignons
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Bereidingswijze
Snijd de champignons in partjes en besprenkel ze met wat citroensap.
Bak de varkenshaasjes in de boter in 20 min. gaar en bruin. Haal ze uit de pan en bestrooi ze met het zout, peper en oregano. Houd ze warm.
Schil en snipper de sjalotjes. Bak de sjalotjes, knoflook en de champignons in het achtergebleven vet op een zacht vuur even aan.
Voeg mosterd en crème fraiche toe, laat alles op een zacht vuur 4 min. koken en voeg op het laatst de bouillonpoeder toe.
Snijd de varkenshaasjes schuin in dikke plakken, Leg het champignonmengsel erbij en garneer het met takjes bieslook.
Bron
onbekend
Serveertip
Lekker met aardappelkroketjes en een tomatensalade.
Bevat p.p. 642 kcal.