Varkenshaasje met kastanjechampignons

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Varkenshaasje met kastanjechampignons

    Varkenshaasje met kastanjechampignons

    Varkenshaasje met kastanjechampignons

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
250 gr. kastanjechampignons
citroensap
2 varkenshaasjes a 250 gr. per stuk
40 gr. boter
zout, peper
1 tl. oregano
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
2 dl. crème fraiche
1 el. Franse mosterd
1/2 tl. bouillonpoeder
takjes verse bieslook
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de champignons in partjes en besprenkel ze met wat citroensap.
Bak de varkenshaasjes in de boter in 20 min. gaar en bruin. Haal ze uit de pan en bestrooi ze met het zout, peper en oregano. Houd ze warm.
Schil en snipper de sjalotjes. Bak de sjalotjes, knoflook en de champignons in het achtergebleven vet op een zacht vuur even aan.
Voeg mosterd en crème fraiche toe, laat alles op een zacht vuur 4 min. koken en voeg op het laatst de bouillonpoeder toe.
Snijd de varkenshaasjes schuin in dikke plakken, Leg het champignonmengsel erbij en garneer het met takjes bieslook.

Bron

onbekend

Serveertip

Lekker met aardappelkroketjes en een tomatensalade.
Bevat p.p. 642 kcal.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

antpe avatar

Doorsturen

Home Recepten