Gevuld peertje uit de oven

  • Nagerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 28-07-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 peren uit blik
bladerdeeg
vanille ijs
Amaretto
amandelspijs
suiker
kaneel poeder
1 ei
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Droog de Peren goed af en hol ze uit. Breng de amarettospijs op smaak met amaretto. Vul vervolgens de uitgeholde peer met amandelspijs. Snij het bladerdeeg in repen van ongeveer 1 cm breed en maak er een lange reep van. Omwikkel de peer met deze lange reep. Klop hierna het ei los en smeer de peer hiermee in. Tot slot bestrooi je het peertje met suiker en kaneel naar eigen smaak en bak je de peer af in een voor verwarmde oven op 180 gr ongeveer 15 min. Serveer het gerecht met een bol vanille ijs.

Bron

Wie is de chef!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten