1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Iraanse keuken
  5. schelpdieren op zijn italiaans

schelpdieren op zijn italiaans

  • Iraans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-07-2009

Ingrediënten 4 personen


12 sint jacobsschellpen, 24 grote rauwe garnalen, 1/2 courgette, 1 ui, 1 teen knoflook, 2 tomaten, mix voor bruschetta, zout peper olijfolie



Schelpdieren eens wat anders

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding


Snij de courgette en de uit in kleine blokjes, pel de tomaten en snij ze in kleine blokjes, hou ze apart.

Bereidingswijze

Bak in een pan apart de sint jacobsschelpen en de gepelde grote garnalen met wat peper en zout.
In een andere pan ui glazig bakken met kinoflook in olijfolie, daarna de courgettebliokjes erbij. Als het gaar is de zeevruchten erbij, de tamatenbliokjes en nog even doorwarmen. Dan enkele lepels mix voor bruchetta er door.

Serveertip

Lekker met een frisse salade en wat wilde rijst.

Bron

Eigen idee



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van attydouma


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van attydouma
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top