1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. ZWITSERSE DÖRRBOHNEN (gedroogde haricot verts)

ZWITSERSE DÖRRBOHNEN (gedroogde haricot verts)

Door: deonart

  • Multi-cultureel, Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 26-07-2009

Ingrediënten 4 personen


100 g dörrbohnan
1 e boter
noot muskaat
zout
peper


ZWITSERSE DÖRRBOHNEN (gedroogde haricot verts)
ZWITSERSE DÖRRBOHNEN (gedroogde haricot verts)
ZWITSERSE DÖRRBOHNEN (gedroogde haricot verts)
ZWITSERSE DÖRRBOHNEN (gedroogde haricot verts)
ZWITSERSE DÖRRBOHNEN (gedroogde haricot verts)
ZWITSERSE DÖRRBOHNEN (gedroogde haricot verts)

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Wel bonen voor een uur in water.
2. Kook bonen met zout voor 20 - 25 min tot gaar.
3. Giet bonen af en geur met zout, peper en nootmuskaat.
4. Warm verder op in boter.

Serveertip

Serveer warm
Lekker bij Herderspastei met gehakt-tomatensaus



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top