Champignon- hachee

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 24-07-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 uien, 2 bakjes champignons, 100 gr. magere spekreepjes, 50 gr. boter, 4 eetl. bloem, 4 theel. hacheekruiden, vleesbouillontablet, 2 eetl. azijn, zout en peper.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Pel de uien en snijd ze in ringen. Veeg de champignons schoon en halveer de grote exemplaren.

Bereidingswijze

Verhit de boter in een braadpan, bak het spek de uien en de champignons ca. 5 min.. Strooi de bloem en de hacheekruiden erover en bak nog ca. 1 min. Voeg 5 dl. water, het bouillontablet en de azijn toe. Laat de hachee met de deksel op de pan nog ca. 10 min. zachtjes stoven en breng hem op smaak met zout en peper.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten