1. Home
  2. Recepten
  3. Gerookte paling en kwartelei als Amuse

Gerookte paling en kwartelei als Amuse

Door: korriecorrect

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-07-2009

Ingrediënten 6 personen


125 gr. gerookte paling
1 teen knoflook,fijngehakt
1 eetl. olie
6 kwarteleitjes
sap van 1/4 limoen
dunne plakjes stokbrood
garnering; zalmeitjes en fijngesneden koriander of peterselie


Verder heb je nodig


Mes,grill, poffertjespan


Oei wat een lekkere Amuse! Ook te gebruiken als voorgerecht, pas dan de hoeveelheden aan

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de paling in kleine stukjes
doe de knoflook,olie en limoensap erbij
meng dit goed door elkaar
rooster de plakjes stokbrood onder de grill

Bereidingswijze

Vet de Poffertjespan in met olie
verwarm de pan en bak de eitjes
zorg dat de dooier heel blijft
leg op elk plakje geroosterd stokbrood wat paling
daarop het gebakken eitje
garneer met de koriander en de zalmeitjes

Serveertip

Leg het resultaat op een mooi bord en dan smullen!



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van korriecorrect
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top