1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pesto
  6. Zelfgemaakte pesto

Zelfgemaakte pesto

  • Italiaans, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 22-07-2009

Ingrediënten 4 personen


2 handjes pijnboompitten
2 handjes parmezaanse kaas
30 gram basilicum
1 / 2 teentjes knoflook
olijfolie


Verder heb je nodig


Vijzel (geen keukenmachine!!)


Zelfgemaakte pesto
Zelfgemaakte pesto
Zelfgemaakte pesto
Zelfgemaakte pesto

Er gaat niets boven zelfgemaakte pesto. Roer dit door verse pasta en je hebt een heerlijke maaltijd! Staat bovendien zo op tafel. Gebruik bij voorkeur een vijzel voor een betere smaak.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rooster de pijnboompitten. Dan maal je de basilicum, pijnboompitjes, parmezaanse kaas en knoflook fijn in de vijzel. Voeg er steeds wat olijfolie aan toe totdat de pesto de juiste dikte heeft. En klaar is de pesto!

Serveertip

Lekker door pasta, op een toastje of boterham.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van metata


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van metata
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top