Thaise miniaubergines in limoenkokosroom

  • Thais, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Thaise miniaubergines in limoenkokosroom

    Thaise miniaubergines in limoenkokosroom

    Thaise miniaubergines in limoenkokosroom

Ooit gegeten in een Thais restaurant in Londen, na thuiskomst meteen geprobeerd dit heerlijks te evenaren.
Belangrijk is de kokosroom; houdt de smaak lekker vol en geconcentreerd. Houd de kooktijd van de miniaubergines (kleine erwt-achtige groente te koop als bosje ) goed in de gaten, te kort gekookt blijven ze te wrang.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
200 ml kokosroom
2 el green currypaste (Mae Ploy)
1 tl nam pla
1-2 citroenblad in strips
1 tl limoensap
1 tl limoenrasp
1 pak miniaubergines, steeltjes verwijderd
evt wat rietsuiker


Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Allesbehalve limoenrasp en sap bij elkaar doen in pan, 10 min net niet koken. Voeg op het laatst limoensap en rasp erbij. Corrigeer naar smaak met suiker.

Bron

Londen

Serveertip

Rijst, cassave chips

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

chipotle avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten