verse pasta met zalm

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 17-07-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 pakje verse pasta
2 zalmmoten
3 tomaten
1 ui
klein potje creme fraiche
tuinkruidenbouillon
rucola
pijnboompitjes
eventueel een appel in stukjes gesneden
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
magnetronschaal
pan
hapjespan
koekepan
mes

Voorbereiding

De zalm in de magnetron opwarmen
Rooster de pijnboompitjes
De tomaten kruisen en even in een pan met kokend water leggen, daarna ontdoen van het vel.
De ui snijden.
Een pan water opzetten voor de pasta

Bereidingswijze

Fruit de ui in de pan. Snijd de tomaten in blokjes en voeg deze toe. Voeg na vier minuten de zalm toe. Als de zalm uit elkaar valt, kan de creme fraiche er doorheen geroerd. Als alles goed door elkaar geroerd is, het geheel nog even door laten bakken. Daarna op smaak maken met tuinkruidenbouillon kruiden.
De pasta koken.

Bron

zelf bedacht

Serveertip

Serveer met rucola, pijnboompitjes en stukjes appel.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten