Viscurry

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 17-07-2009
  • Viscurry

    Viscurry

    Viscurry

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g diepvries pangafilet
1 ui
300 g wortel
200 g bloemkool
400 g rijst
3 el kerriepoeder
2 el olijfolie
1 blokje kippenbouillon
250 ml Griekse yoghurt
1 el bloem
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Laat de vis ontdooien, snijd hem in stukken en dep deze droog. Snijd de ui in ringen. Schil de wortel en snijd hem in stukjes. Verdeel de bloemkool in roosjes. Kook de rijst.

Bereidingswijze

Kook de wortel en de bloemkool in kokend water in ca. 5 min. net gaar.
Bestrooi de vis met 2 el kerriepoeder. Bak de ui ca. 2 min. in de olie.
Voeg de vis toe en bak deze ca. 3 min. mee. Voeg 100 ml water en het bouillonblokje toe en breng alles zachtjes aan de kook.
Voeg de yoghurt, bloem, 1 el kerriepoeder en de groenten toe. Warm voorzichtig door. Laat de curry niet meer koken.

Bron

Lekker leven mei 2009

Serveertip

Bevat p.p. ca.:
610 kcal
2545 kj
eiwit 36 g
vet 12 g
koolhydraten 90 g

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten