1. Home
  2. Recepten
  3. Zalmrolletjes gevuld met verse kruiden

Zalmrolletjes gevuld met verse kruiden

  •  , Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-07-2009

Ingrediënten 4 personen


200 gr zalm, 2 el citroensap, versgemalen peper, 1 tl extra vergine olijfolie, 1 el gehakte dille, 1 el gehakte basilicum, 2 el gehakte bieslook, 8 kleine blaadjes kropsla, 125 ml zure room



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verdeel de zalm in 8 plakken en leg ze op een snijplank. Besprenkel ze met wat druppels citroensap en maal er wat peper over. druppel wat olijfolie over de kruiden.

Bereidingswijze

Leg op elke plak zalm een blaadje sla en verdeel hierover de verse kruiden. Rol de plakjes losjes op en steek ze vast met een cocktailprikker.

Serveertip

Serveer ze op een bordje met wat zure room en een partjes citroen.
Meng evt wat mayonaise door de zure room.

Bron

Boodschappen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van party_party


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van party_party
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top