Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Cubaanse karbonade

Cubaanse karbonade

Door: jpjvdberg

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-07-2009

Ingrediënten 4 personen


B] 2 teentjes knoflook
1 eetlepel gesnipperde gember op stroop
2 eetlepels gembersiroop
2 eetlepels bruine basterdsuiker
3 eetlepels zonnebloemolie
mespunt cayennepeper
2 eetlepels rum
4 schouderkarbonades.



Wij hebben dit recept gegeten en ik kan u verzekeren dat het overheerlijk is.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pers de gepelde teentje knoflook.
Hak de gembersnippers iets fijner
en voeg ze met de gembersiroop
bruine suiker, olie, cayennepeper
en rum bij de knoflook.
Meng alles tot een marinade.
Bestrijk de karbonades met dit mengsel
en laat dit 20 minuten intrekken.
Rooster het vlees op een hete
grillpan 5-6 minuten per kant.
Bestrijk het vlees af met de resterende marinade.



Serveertip

Serveer er een Chardonnay bij.

Bron

Ditjes en Datjes



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jpjvdberg
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top