1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Champignons met salsa verde

Champignons met salsa verde

Door: antpe

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-07-2009

Ingrediënten 12 personen


500 gr. reuzen champignons
4 el. olijfolie
1 teentje knoflook, geperst
1/2 tl. chilipoeder of paprikapoeder
1 el. citroensap
Voor de salsa
50 gr. gemengde versgehakte groene kruiden (basilicum, peterselie, munt)
1 tl. mosterd
2 teentjes knoflook, geperst
1 el. citroensap of witte wijnazijn
100 ml. olijfolie


Champignons met salsa verde
Champignons met salsa verde

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bestrijk de champignons met een mengsel van olijfolie, knoflook, chilipoeder en citroensap. Laat dit even intrekken. Maak intussen de salsa verde. Pureer hiervoor alle ingrediënten grof behalve de olijfolie. Klop de olie er in gedeelten door.

Bereidingswijze

Verwarm een grillpan of een ovengrill. Rooster de champignons ca. 4 min.

Serveertip

Serveer ze met de salsa verde erop.
Bevat uitgaande van 10 personen:
155 kcal.
2 gr. eiwit
16 gr. vet
0 gr. khd.

Bron

Onbekend



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van antpe
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top