Kruidenpoffertjes met geitenkaas en honing

  • Internationaal, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 12-07-2009
  • Kruidenpoffertjes met geitenkaas en honing

    Kruidenpoffertjes met geitenkaas en honing

    Kruidenpoffertjes met geitenkaas en honing

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1/3 pak poffertjesmix
1 eetlepel gehakte peterselie
1 snufje tijm
1/2 eetlepel basilicum
1 eetlepel verse bieslook fijngesneden
1 fijngesneden sjalotje
1/2 teentje knoflook uitgeperst
200 g. geitenkaas in plakjes
2 eetlepels honing
1 bosje radijsjes
50 g. rucola
12 kerstomaatjes
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Bereid de poffertjesmix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de kruiden, knoflook en sjalot door het beslag en laat de smaken even intrekken.
Bak vervolgens de poffertjes in een poffertjespan.
Haal ze uit de pan en laat ze afkoelen.

Bereidingswijze

Snijd ze door zodat er twee rondjes ontstaan en leg op ieder half poffertje een plakje geitenkaas.
Schep hierop een beetje honing.
Dek dit af met het andere plakje en leg de poffertjes op een bakplaat met vetvrij keukenpapier.
Verwarm de oven voor op 220ºC. en verwarm de poffertjes ca. 5 minuten.
Zet per persoon 7 poffertjes op een voorverwarmd bordje en garneer ze met versgeraspte radijsjes, een toefje rucola en kerstomaatjes.

Serveertip

Ook lekker met Leidse kaas of rookkaas i.p.v. geitenkaas.

Laatste reacties

ecureuil avatar
ecureuil 12-07-2009

Lijkt me wel wat als VOORgerecht

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten