Hartige zalmtaart met Italiaanse groenten

  • Italiaans, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 11-07-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pak Danerolles vers deeg pizza & tomato
1 zak Italiaanse roerbakgroenten à 400 g
2 eieren
1 dl koffiemelk
100 g gerookte Noorse zalm, in reepjes
peper, zout
2.5 el Olijfolie + extra om in te vetten
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
ovenschaal

Voorbereiding

Verhit de olie en roerbak de groenten al omscheppend 5 min. op een halfhoog vuur en laat het afkoelen tot lauwwarm.
Rol het deeg uit en bekleed de ingevette bakvorm ermee

Bereidingswijze

Klop de eieren met de room en de tomatensaus uit de Danerollesverpakking door elkaar.
Schep de zalm, het eimengsel en peper en zout naar smaak door de groenten en verdeel het over de taartbodem. Bak de taart in een voorverwarmde oven (200 °C) in ± 30 min. bruin en gaar.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Lammy1954 avatar
Lammy1954 21-04-2014

Lijkt me erg lekker, ga ik binnenkort maken. Groetjes Lammy

hyacintje avatar
hyacintje 21-04-2014

Deze taart weer eens gemaakt, blijft echt een topper!

Ardkookt avatar
Ardkookt 01-07-2013

Zo heerlijk en zo makkelijk. Heb hem al vaak gemaakt. Alsnog bedankt!

ekeni61 avatar
ekeni61 01-12-2012

Ik heb deze taart bij mijn zoon gegeten, erg lekker. Staat nu ook bij mijn recepten.

hyacintje avatar
hyacintje 26-12-2011

Ik heb je taart gemaakt en hij was heerlijk!! Bedankt

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten