Kastanje champignons
- Frans, Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 10-07-2009
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. Veeg de kastanjechampignons schoon met een stukje keukenpapier en breek de steeltjes eruit. Maak de Boursin in een diep bord met een vork los en meng de in ringen gesneden bosui erdoor. Vul de champignonhoedjes met het Boursin mengsel en zet ze naast elkaar op een bakplaat. Strooi de parmezaanse kaas erover. Bak de champignons in de oven in 20-25 minuten mooi bruin en gaar. Klop de azijn en olijfolie in een kom tot een dressing en schep de veldsla en kersttomaatjes er luchtig door. Verdeel de salade over vier borden en zet de champignons op de salade.
Bron
Serveertip
Deze gevulde champignons zijn warm of lauwwarm ook lekker als feestelijk hapje bij de borrel.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties