Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer

  • Frans, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-07-2009
  • Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer

    Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer

    Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
* 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
* 4 wraps
* 1 komkommer
* 50 gram pijnboompitten
* 2 pakjes (100 gram) gerookte zalm
* 4 el groene pesto

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de wrap per stuk heel even in de koekenpan. Schil vervolgens de komkommer met een kaasschaaf, maak daarna lange repen met de kaasschaaf. Bak de pijnboompitten in een droge pan iets bruin. Als de wrap warm is, smeer je deze in met een dikke laag Boursin, zalm er opleggen, pijnboompitten en een eetlepel pesto. Rol de wrap op en steek deze vast met enkele cocktail prikkers. Snijd de wrap in 5 a 6 stukjes... heerlijk bij een goed glas wijn of als lunchgerecht.

Bron

Boursin.nl

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

CMassa207 avatar
CMassa207 23-04-2013

Lekker & snel klaar gerechtje! Ik doe er zelf de komkommer niet tussen, maar serveer er een tomatensalaatje bij (kan natuurlijk ook andere salade zijn).

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten