1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Zalm
  5. Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer

Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer

Door: boursin

  • Frans, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-07-2009

Ingrediënten 4 personen


* 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
* 4 wraps
* 1 komkommer
* 50 gram pijnboompitten
* 2 pakjes (100 gram) gerookte zalm
* 4 el groene pesto


Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer
Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer
Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer
Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de wrap per stuk heel even in de koekenpan. Schil vervolgens de komkommer met een kaasschaaf, maak daarna lange repen met de kaasschaaf. Bak de pijnboompitten in een droge pan iets bruin. Als de wrap warm is, smeer je deze in met een dikke laag Boursin, zalm er opleggen, pijnboompitten en een eetlepel pesto. Rol de wrap op en steek deze vast met enkele cocktail prikkers. Snijd de wrap in 5 a 6 stukjes... heerlijk bij een goed glas wijn of als lunchgerecht.

Bron

Kijk voor nog meer heerlijke recepten op Boursin.nl



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van boursin
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top