Mangosalsa

  • Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 08-07-2009
  • Mangosalsa

    Mangosalsa

    Mangosalsa

Wanneer je een rijpe mango hebt liggen maak je daar in een paar minuten een heerlijke salsa van. Op tijd voorbereiden, dan kunnen de smaken lekker door elkaar trekken. Lekker bij barbecue gerechten maar ook bij bijvoorbeeld fricandeau (gegrild, gebakken, uit de oven of afgekoelde plakken). Een zomerse aanvulling van een hoofdmaaltijd.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 mango
¼ rode paprika
2 lenteuitjes
½ theelepel hot pepper sauce
1 el citroensap

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Mango, paprika en lenteuitjes snijden en mengen met hot pepper sauce en citroensap.

Laatste reacties

heeryn avatar
heeryn 08-01-2013

Tabasco (merknaam) is een hot peppersauce. In vrijwel iedere supermarkt te kopen.

snuffelkont avatar
snuffelkont 07-01-2013

wat is hot peppersauce ? waar koop je dat?

Jessie12374 avatar
Jessie12374 01-08-2012

Ik dacht leuk, video! Wat een teringherrie zeg! Niet uit te houden om naar te kijken. Jammer

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten