forelmouse

  • Frans,
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 07-07-2009

Mouse van gerookte forel

Deel dit recept

Ingrediënten
3 pakketjes gerookte forel a 100 gr,
2 blaadjes gelatine (6gr),
room,
beetje water
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
spatel
garde
magimixer
pannetje

Voorbereiding

Gelatine laten weken in koud water.
Room opslaan.

Bereidingswijze

Zet een beetje water op en breng het aan de kook, week ondertussen de gelatine in koud water, haal het kokend water van het vuur, knijp de gelatine uit en meng dit met het kokend water, blijf roeren tot dat de gelatine is opgelost, laat daarna het water koud worden totdat de gelatine gaat hangen. De forel kort pureren en de room opslaan tot yoghurtdikte.
Het water met gelatine kort mee pureren in de magimix, spatel daarna de forel door de room, even wachten totdat deze is opgestijft en klaar..

Bron

eigen

Serveertip

Draai bijvoorbeeld met een warme lepel mooie quenelles van de mouse.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten