Macaronischotel met garnalen en knoflook
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 07-07-2009
Bereidingswijze
Pel en snipper de ui en de knoflook fijn.
Verwijder de zaadlijsten en het zaad uit de paprika en snijd de paprika in kleine blokjes.
Snijd de prei in de lengte door (niet helemaal, laat de onderkant intact), was deze goed en snijd hem in halve ringetjes.
Verhit de olie in een pan en laat hierin de knoflook, ui en prei aanzweten.
Kook intussen de macaroni in water met wat zout beetgaar.
Voeg de garnalen en paprika aan het uimengsel toe en laat het geheel nog ca. 5 min. garen.
Voeg de djahè, laos en sambal toe en laat dit nog ca. 1 min. zachtjes doorpruttelen.
Voeg de gekookte macaroni toe en breng het gerecht op smaak met peper en zout.
Serveertip
Serveer de macaronischotel in diepe borden.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties