1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Tomatensalade

Tomatensalade

Door: eliza09

  • , Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 06-07-2009

Ingrediënten 4 personen


500 gr. tros- of smaaktomaten

Voor de saus:
*2 eetl. fijngeknipte korianderblaadjes
*2 eetl. olijfolie
*2 eetl. rode wijnazijn
*2 lenteuitjes fijngesneden
*2 eetl. vloeibare honing


Tomatensalade
Tomatensalade

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Was de tomaten en snijd deze in plakjes en bestijk deze met de honing.
Laat de tomaten 2 uur afgedekt marineren.

Bereidingswijze

Druppel de olie en de azijn over de tomaten.
Snijd de lenteuitjes klein en strooi over de tomaten evenals de korianderblaadjes.
Breng op smaak met peper en z.n. zout.

Serveertip

Smaakt heerlijk bij gebakken of gepocheerde vis zoals garnalen, krab, kreeft of scallops.



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van eliza09
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top