1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse,Gerookte regenboog forel filet

Amuse,Gerookte regenboog forel filet

Door: korriecorrect

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-07-2009

Ingrediënten 4 personen


1 pakje gerookte regenboog forel (Aldi)
20 gr. zachte boter
2 eetl.zure room
2 theel.verse citroensap
peper uit de molen
bosje waterkers
1/2 theel.fijn gesneden rood pepertje
gedroogde peper voor de garnering


Verder heb je nodig


Keukenmachine, mes


Een goede amuse bij een vismenu!
Ook te gebruiken als voor gerecht en dan gebruik maken van sla enzo

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Filets pureren met boter, zure room, citroensap en pepertje
+/- 20 min. in de koelkast zetten
waterkers wassen en uit laten lekken

Serveertip

Serveer een bolletje vis op een amuse lepel of leg wat waterkers op de bordjes
maak een bolletje van de vis
leg op de sla
bestrooi met de peperkorrels
Tip: dit kun je ook maken met bv ger.kip of ger.makreel



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van korriecorrect
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top